Blistex: alles voor jouw lippen

Bij Blistex draait alles om jouw lippen. Je lippen zijn dunner en kwetsbaarder dan je ‘gewone’ huid en zijn daarom extra kwetsbaar voor kou, zon, droogte en wind.

De buitenlaag van je lippen is dunner dan de rest van je huid. En daarbij hebben je lippen geen talg- of zweetklieren die je lippen vochtig kunnen houden als dat nodig is. Bovendien hebben je lippen minder melanine, de stof die schadelijke UV straling filtert en je lippen beschermt tegen de zon.

Blistex geeft je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben. Blistex verzacht, hydrateert en herstelt droge of pijnlijke lippen.

Je lippen verdienen de speciale verzorging van Blistex!

 

 

 

Bij Blistex vinden we dat je van elk seizoen zorgeloos moet kunnen genieten, zonder dat je last hebt van schrale of pijnlijke lippen. Daarom hebben we voor elk seizoen de beste producten om je lippen te beschermen. En hiermee maken we elk seizoen een seizoen om te zoenen!

Wintertips

Bescherm je lippen in de winter extra goed!
Door het koude weer en de droge lucht in de huizen tijdens de winter krijgen je lippen veel te verduren. De huid van de lippen is heel dun en daardoor zijn je lippen extra gevoelig. Bovendien hebben lippen geen talg- of zweetklieren. Hierdoor kunnen ze zichzelf niet beschermen tegen koud en droog winterweer en ontstaan er snel kloofjes, barstjes en velletjes. Blistex verzacht en herstelt pijnlijke lippen, hoe koud de winter ook is. Zo krijgen je lippen alsnog de bescherming die ze zichzelf niet kunnen geven.

Wacht niet te lang met het insmeren van je schrale, gebarsten lippen.
Zelfs als je je lippen goed verzorgt, kun je soms last hebben van schrale of gebarsten lippen. Als je gelijk smeert met Blistex help je je lippen om te herstellen. Blijf ook daarna je lippen goed insmeren en houd ze soepel.

Droge en schrale lippen vochtig houden met je tong? Dat maakt het alleen maar erger…
Droge en schrale lippen komen in de winter vaak voor. Je lippen lijden onder de winterse kou en nattigheid. Veel mensen proberen hun lippen dan vochtig te houden met hun tong, maar dat maakt het alleen maar erger… Hierdoor droogt de huid van je lippen nog meer uit, waardoor er kloofjes en ruwheid ontstaan. Met Blistex geef je je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben in de winter.

Bescherm je lippen in de winter, ook als je binnen blijft!
Je wist waarschijnlijk al dat wind en kou ervoor kunnen zorgen dat je lippen uitdrogen in de winter. Maar wist je ook dat de centrale verwarming en de airco hetzelfde doen? Ook binnenshuis smeren dus!

Winterspecial
Blistex Med Plus

Blistex Lip Relief Cream herstelt en kalmeert je pijnlijke lippen: de beste bescherming voor in de winter. Laat maar komen die kou!

Lees hier meer...

Lippentip

Bescherm je lippen in de winter extra goed tegen de kou. Je lippen hebben geen talg- en zweetklieren waardoor ze zichzelf niet kunnen beschermen…

Lees hier meer...

Welke Blistex past bij jou?

Bekijk hier welke Blistex past bij je lippen.

Blistex producten