Blistex: alles voor jouw lippen

Bij Blistex draait alles om jouw lippen. Je lippen zijn dunner en kwetsbaarder dan je ‘gewone’ huid en zijn daarom extra kwetsbaar voor kou, zon, droogte en wind.

De buitenlaag van je lippen is dunner dan de rest van je huid. En daarbij hebben je lippen geen talg- of zweetklieren die je lippen vochtig kunnen houden als dat nodig is. Bovendien hebben je lippen minder melanine, de stof die schadelijke UV straling filtert en je lippen beschermt tegen de zon.

Blistex geeft je lippen de bescherming die ze zo nodig hebben. Blistex verzacht, hydrateert en herstelt droge of pijnlijke lippen.

Je lippen verdienen de speciale verzorging van Blistex!

 

 

 

Bij Blistex vinden we dat je van elk seizoen zorgeloos moet kunnen genieten, zonder dat je last hebt van schrale of pijnlijke lippen. Daarom hebben we voor elk seizoen de beste producten om je lippen te beschermen. En hiermee maken we elk seizoen een seizoen om te zoenen!

Lentetips

Je lippen hebben ook in de lente bescherming nodig en niet alleen in de winter en herfst
Veel mensen denken dat je je lippen alleen in de herfst en winter moet beschermen maar dat is niet waar. Je lippen zijn dun en daardoor extra kwetsbaar. Daarom hebben ze eigenlijk het hele jaar door extra bescherming nodig. Zowel tegen de kou als tegen de zon, in de winter, de herfst, de lente en de zomer. Blistex geeft je lippen voor elk seizoen de beste bescherming, ook voor de lente!

Bescherm je lippen optimaal tegen de lentezon
In je lippen zit bijna geen melanine (de stof die schadelijke Uv-stralen filtert). Je kunt je lippen daarom het best beschermen met een lippenbalsem met zonbeschermingsfactor 10 of meer. Met Blistex ben je helemaal klaar voor de lente!

Breng je lippenbalsem niet boven maar onder je lippenstift aan
Als je zachte en soepele lippen wilt houden in de lente, breng je je lippenbalsem aan onder je lipstick. Zo bescherm je niet alleen je lippen, maar kun je je lippenstift ook makkelijker verdelen. De kleur komt daardoor beter uit. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap en kun je deze lente met een gerust hart naar buiten!

Vergroot de kans op een lenteliefde!
De lippen zijn het meest aantrekkelijke deel van een vrouwengezicht voor mannen. Vrouwen met volle, glanzende lippen zien er jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn. De gemiddelde man staart bij de eerste ontmoeting met een vrouw in de eerste tien seconden meer dan de helft van de tijd naar haar mond …. Alle reden dus om Blistex te gebruiken! Want daarmee houd je je lippen altijd zacht, glanzend en soepel.

NIEUW
Blistex Med Plus

Blistex Ultra SPF50+ verzorgt en beschermt droge en ruwe lippen tegen zon en alle weersinvloeden.

Lees hier meer...

Lippentip

Vergroot de kans op een lenteliefde met volle, glanzende lippen! Blistex helpt je graag.

Lees hier meer...

Welke Blistex past bij jou?

Bekijk hier welke Blistex past bij je lippen.

Blistex producten